طرز تهیه چای سبز ژاپنی ماچا
برای تهیه چای سبز ماچا ابتدا یک فنجان، پودر چای سبز ماچا و همزن بامبو را آماده کنید؛
مرحله اول : به طور سنتی برای تهیه چای سبز ماچا 1.8 گرم پودر ماچا را به هر فنجان آب اضافه می کنند، برای اندازه گیری این میزان می توانید از یک قاشق چای خوری استفاده کنید (هر قاشق چای خوری 1.5 تا 2 گرم ظرفیت دارد.)
حالا پودر چای سبز ماچا را از صافی رد کنید تا ناخالصی های آن گرفته شود.
مرحله دوم: آب را گرم کنید ولی نگذارید بجوشد، بهترین دما برای تهیه چای سبز ماچا و برای اینکه خواص خود را از دست ندهد استفاده از آب گرم با دمای 79 درجه سانتیگراد می باشد.
مرحله سوم : آب گرم را به فنجان حاوی پودر چای ماچا اضافه کنید.
مرحله چهارم : در این مرحله باید با استفاده از همزن مخصوص بامبو پودر چای ماچا و آب را با هم ترکیب کنید، بهتر است همزن را به مدت 30 تا 60 ثانیه در جهت زیگزاگ حرکت دهید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند و چای کف کند.
مرحله پنجم : 30 تا 60 ثانیه پودر چای و آب را به صورت حرکات زیگزاگ ترکیب کنید
مرحله آخر : چای سبز ماچا آماده شد، تا گرم است بنوشید.
برای استفاده از خواص چای ماچا و جلوگیری از عوارض جانبی بهتر است تنها یک یا دو فنجان چای ماچا در روز بنوشید.