۰

طرز تهیه چای سبز ژاپنی ماچا

طرز تهیه چای سبز ژاپنی ماچا

 

برای تهیه چای سبز ماچا ابتدا یک فنجان، پودر چای سبز ماچا و همزن بامبو را آماده کنید؛

مرحله اول : به طور سنتی برای تهیه چای سبز ماچا 1.8 گرم پودر ماچا را به هر فنجان آب اضافه می کنند، برای اندازه گیری این میزان می توانید از یک قاشق چای خوری استفاده کنید (هر قاشق چای خوری 1.5 تا 2 گرم ظرفیت دارد.)

 

چای سبز ماچا

 

حالا پودر چای سبز ماچا را از صافی رد کنید تا ناخالصی های آن گرفته شود.

 

طرز تهیه بستنی ماچا بدون شیر (کلیک کنید)

 

ماچا

 

مرحله دوم: آب را گرم کنید ولی نگذارید بجوشد، بهترین دما برای تهیه چای سبز ماچا و برای اینکه خواص خود را از دست ندهد استفاده از آب گرم با دمای 79 درجه سانتیگراد می باشد.

مرحله سوم : آب گرم را به فنجان حاوی پودر چای ماچا اضافه کنید.

 

خرید پودر ماچا

 

مرحله چهارم : در این مرحله باید با استفاده از همزن مخصوص بامبو پودر چای ماچا و آب را با هم ترکیب کنید، بهتر است همزن را به مدت 30 تا 60 ثانیه در جهت زیگزاگ حرکت دهید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند و چای کف کند.

 

تاریخچه ماچا ( بیشتر بدانید)

 

پودر ماچا

 

مرحله پنجم : 30 تا 60 ثانیه پودر چای و آب را به صورت حرکات زیگزاگ ترکیب کنید

 

ماچا قیمت

 

مرحله آخر : چای سبز ماچا آماده شد، تا گرم است بنوشید.

 

ماچا برای چی خوبه

 

برای استفاده از خواص چای ماچا و جلوگیری از عوارض جانبی بهتر است تنها یک یا دو فنجان چای ماچا در روز بنوشید.

 

جهت تهیه پودر ماچا کلیک کنید

 

خرید پودر ماچا

 

 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید