۰

پودر چای ماسالا

چای ماسالا از 5000 سال پیش در آسیای جنوبی و به ویژه هند استفاده شده است!

 

فهرست مطالب مقاله ماسالا:

 

چای ماسالا چیست ؟

چای ماسالا نوعی چای هندی است که از ترکیب چای سیاه با شیر و ادویه جات شامل : دارچین، بادیان ختایی یا انیسون ستاره ای، رازیانه، فلفل سیاه، جوز هندی و میخک تهیه می شود.

طبیعت چای ماسالا گرم می باشد. امروزه چای ماسالا به صورت چای ماسالا کیسه ای و پودر چای ماسالا در بازار عرضه می شود.

چای ماسالا از 5000 سال پیش در آسیای جنوبی و به ویژه هند استفاده شده است و در نسخه ی سنتی آن چای سیاه، شیر و زنجبیل مواد اصلی را تشکیل می دهند.

 

خواص چای ماسالا

فواید دارویی و درمانی چای ماسالا هندی برای بدن

 

1. لاغری و کاهش وزن

چای ماسالا با شیر گاو یا شیر سویا تهیه می شود که هر دو منابع غنی پروتئین هستند و به کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری و در نتیجه لاغری و کاهش وزن کمک می کنند.

تحقیقات همچنین نشان داده که ترکیبات موجود در چای ماسالا باعث افزایش چربی سوزی و کاهش چربی شکم شده و به لاغری و کاهش وزن کمک می کند. همچنین یک مطالعه نشان می دهد که مصرف فلفل سیاه موجود در چای ماسالا می تواند مانع تجمع چربی در بدن شود.

 

چربی سوزی و لاغری (بیشتربدانید)

 

2. سرماخوردگی

میخک و دارچین موجود در چای ماسالا باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلونزا، گرفتگی بینی و عفونت پیشگیری می کند.

 

3. فشار خون، کلسترول و قلب

مطالعات نشان داده است که دارچین که یک از مواد تشکیل دهنده ی چای ماسالا می باشد به کاهش فشار خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

تحقیقات نشان داده که چای سیاه و دارچین به کار رفته در تهیه چای ماسالا باعث کاهش کلسترول خون بالا شده و از بیماری های قلبی و عروقی و حمله قلبی پیشگیری می کند.

 

4. دیابت و قند خون

زنجبیل و دارچین موجود در چای ماسالا مقاومت به انسولین و سطح قند خون ناشتا در افراد مبتلا به دیابت را کاهش می دهد.

 

کنترل بیماری دیابت (جهت مطالعه کلیک کنید)

 

5. معده و دستگاه گوارش

زنجبیل موجود در چای ماسالا برای درمان تهوع در دوران بارداری مفید می باشد.

دارچین، میخک و هل موجود در چای ماسالا خواص ضد باکتریایی دارند که برای جلوگیری از ابتلا به عفونت معده و زخم معده مفید هستند. فلفل سیاه موجود در این چای با افزایش آنزیم های گوارشی به بهبود هضم غذا، درمان نفخ و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

 

6. سرطان

مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در دارچین، زنجبیل و هل به کار رفته در چای ماسالا برای پیشگیری از آسیب DNA، ابتلا به سرطان و درمان انواع سرطان ها مفید می باشد.

 

چای ماسالا چه طعمی دارد؟

چای ماسالا با استفاده از چای سیاه، شیر، شکر و انواع گیاهان و ادویه‌ها تهیه می‌شود. بنابراین طعم نهایی چای، تا حد زیادی وابسته به ادویه‌ها و گیاهان مورد استفاده است. در مجموع اما باید منتظر نوشیدنی خامه‌ای و تند و تیزی باشید که طعم‌هایی قوی را زیر لب می‌آورد.

 

آیا می‌توان چای ماسالا را بدون شیر تهیه کرد؟

اگرچه چای ماسالا به صورت سنتی همواره همراه با شیر تهیه و سرو شده است، اما برخی نسخه عاری از شیر آن را ترجیح می‌دهند که طعمی متفاوت دارد. بنابراین بله، امکان چنین کاری وجود دارد. اگر می‌خواهید از شیر صرف نظر کنید، پیشنهاد می‌دهیم به سراغ برگ‌های چای دارجیلینگ بروید.

 

چطور می‌توان چای ماسالا «فوری» و مشابه نسکافه تهیه کرد؟

اگر می‌خواهید مشابه آنچه با پودرهای نسکافه فوری امکان‌پذیر می‌شود، چای ماسالا را به شکلی سریع تهیه کنید تا قادر به نوشیدن آن در جایی مانند محیط کار باشید، لازم است ترکیبی از پیش‌آماده فراهم آورید. این ترکیب حاوی پودر چای ماسالا، پودر شیر، پودر شکر و پودر چای خواهد بود. از سوی دیگر باید مقداری به آزمون و خطا مشغول شوید تا ترکیب ادویه‌های سازگار با ذائقه خود را بیابید. با اندکی جستجو میان محصولات برندهایی که پودرهای از پیش آماده می‌فروشند، قادر به دستیابی به ایده‌های هیجان انگیز خواهید بود.

جهت تهیه پودر ماسالا کلیک کنید

 

ماسالا برای چی خوبه

 

 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید