مجله پودرینو | شما هم می توانید برای خودتان یک کارشناس تغذیه باشید

خواص آرد بادام و نحوه مصرف

سلام، به سایت پودرینو خوش آمدید...
بادام خواص زیادی دارد که همه از آن باخبریم. پس چرا از آرد آن در مصارف روزانه‌مان استفاده نکنیم؟ از این آرد استفاده‌های زیادی در شیرینی پزی و آشپزی می‌شود که علاوه بر طعم دلنشین، بوی خوبی هم به غذا می‌دهد.

پودرینو از بهترین و تازه‌ترین بادام‌ها برای تهیه این آرد استفاده کرده است. به این صورت که بادام‌های با پوست را پودر می‌کند و بدون مواد مضر نگه‌دارنده، در اختیار مشتریان قرار می‌دهد به همین دلیل می‌توانید خرید آرد بادام مطمئن‌تری را تجربه کنید.

آرد بادام پودرینو همراه با پوست است زیرا تحقیقات نشان داده که پوست بادام می‌تواند مسکنی طبیعی برای تسکین درد و التهاب مجاری تنفسی باشد.

 

آرد بادام

 

چرا باید از آرد بادام استفاده کنم؟ 

هر ۱۰۰ گرم از این آرد دارای ۲۰ گرم کربوهیدرات است. این آرد خوشمزه به دلیل کربوهیدرات کمی که نسبت به آرد سفید دارد، علاوه بر پیروان رژیم کتوژنیک و کاهش وزن، برای افراد دیابتی و یا کسانی که می‌خواهند سبک زندگی خود را به سالم‌خواری تغییر دهند، مناسب است.

با توجه مقایسه این آرد با آرد سفید که در ادامه به آن می‌پردازیم، جایگزین کردن این آرد به جای آرد سفید، انتخاب عاقلانه‌ای خواهد بود. همچنین قیمت آرد بادام اختلاف چندانی با آرد سفید ندارد.

ارزش غذایی ۱/۴ فنجان از این آرد سودمند

کالری: ۲۰۷
پروتئین: ۵ گرم
فیبر: ۵ گرم
کربوهیدرات: ۷ گرم
قند: ۵ گرم
پتاسیم: ۵۷ میلی گرم
ویتامین E: به میزان ۶۱ درصد ( ۱۶ میلی گرم )
ریبوفلاوین: ۴۴ درصد
منگنز: ۴۴ درصد
منیزیم: ۳۶ درصد
فسفر: ۲۹ درصد
کلسیم: ۹٫۵ درصد
آهن: ۴ درصد

نکته: این آرد به دلیل وجود منیزیم و پتاسیم، می‌تواند تامین کننده الکترولایت‌های از دست رفته در اوایل شروع رژیم کتوژنیک باشد.

 

آرد بادام

 

۷ خواص شگفت انگیز آرد بادام 

  • کمک به تقویت حافظه و عملکرد مغز
  • کمک به حفظ طراوت و شادابی پوست
  • کمک به شکلگیری اعصاب جنین 
  • کاهش دهنده علائم تنگی نفس، امفیزم و برونشیت
  • کمک به دیابتی‌ها به خاطر فیبر آن
  • کمک به رشد استخوان‌ها و تقویت آن
  • پایین آورنده فشار خون و حفظ سلامت قلب

 

مقایسه آرد سفید با آرد بادام

  • آرد سفید کربوهیدرات بیشتری دارد.
  • افزایش ابتلا به سرطان به دلیل وجود مواد سفید کننده در آرد سفید، وجود دارد.
  • عنصر اصلی آرد سفید نشاسته است؛ به همین دلیل سیر کنندگی پایینی دارد.
  • امکان پرخوری به خاطر زود هضم بودن آرد سفید بیشتر است.
  • آرد سفید فیبر و پروتئین کمتری دارد.
  • آرد سفید در برخی افراد آلرژی‌های غذایی ایجاد می‌کند.
  • آرد سفید سبب ایجاد آرتروز، روماتیستم و سوء هاضمه در افرادی که تحمل غذایی ندارند، می‌شود.
  • آرد سفید به دلیل وجود گلوتن برای بیماران سلیاکی و افراد دارای سندروم روده‌ی تحریک پذیر مضر می‌باشد.

 

موارد استفاده از این آرد مفید

  • انواع کیک‌ها، شیرینی‌ها، نان‌ها و کوکی‌ها
  • خمیر پیتزا
  • ترکیب این آرد با ادویه‌های مختلف و مصرف به عنوان پودر سوخاری
  • پخت انواع حلوا، کاچی، فرنی و حریره بادام
  • قابل استفاده در انواع اسموتی‌ها

 

امروزه به دلیل اینکه این آرد جایگزین مناسبی برای آرد سفید می‌باشد، آرد بادام فروش چشمگیری داشته است. شما هم می‌توانید برای خرید اینترنتی آرد بادام پودرینو از مضررات آرد سفید دور باشید و زندگی سالم‌تری را تجربه کنید.

علاوه بر افراد کتو، افرادی که به دنبال سالم‌خواری هستند و یا افراد دیابتی نیز می‌توانند با جایگزین کردن این آرد به جای آرد سفید، سبک زندگی بهتری را دنبال کنند.

 

 

 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش