۰

گریپ فروت ؛ میوه دوست داشتنی

امروز قصد داریم درباره گریپ فروت صحبت کنیم و شما را با خواص اعجاب انگیز این میوه بیشتر آشنا کنیم !

گریپ‌ فروت خواص اعجاب‌انگیزی برای سلامتی دارد. گریپ فروت اولین بار در جنوب آمریکا کشف شد و به نظر می‌رسد حاصل پیوند پرتقال و دارابی باشد که البته از نظر اندازه از هر دوی این مرکبات بزرگ‌تر است و عطر و طعم تندی دارد.

گریپ‌ فروت سرشار از ویتامین C است. همان‌طور که می‌دانید ویتامین C سیستم ایمنی بدن را به طور قابل ملاحظه‌ای تقویت می‌کند، به‌ همین خاطر اگر مثلا سرما بخورید، مصرف گریپ‌ فروت کمک می‌کند سرماخوردگی‌تان زیاد شدید نباشد و در کوتاه‌مدت آن را از سر بگذرانید. گریپ‌فروت را از وسط نصف کنید یا پوست بکنید، از قشر سفیدی که دور تا دور گوشت آن را پوشانده است بگذرید و به سراغ ماده‌ی مغذی داخل آن بروید.

 

 

و اما خواص بی نظیر این میوه ...

 

چربی‌سوز طبیعی است

 

اینکه گریپ‌ فروت چربی‌ها را می‌سوزاند شایعه نیست! تحقیقات علمی نشان می‌دهد چربی‌سوزی یکی از توانایی‌های شگفت‌انگیز این میان‌وعده یا صبحانه‌ی اعجاب‌آور است. خوردن نصف یک عدد گریپ‌ فروت یا نوشیدن یک لیوان از آب این میوه قبل از هر وعده‌ی غذایی بسیار سودمند است. افرادی که در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفتند، در ۱۲ هفته تقریبا ۲ کیلوگرم وزن کم کردند.

 

 باعث افزایش سوخت‌وساز بدن یا همان متابولیسم می‌شود

 

گریپ‌ فروت سرعت سوخت‌وساز بدن را بالا می‌برد و به کاهش وزن شما کمک می‌کند. اگر افزایش سوخت‌وساز بدن با رژیم غذایی مناسب و ورزش همراه باشد به کاهش حدود ۱ کیلوگرم وزن در هفته کمک می‌کند. از طرف دیگر به علت افزایش متابولیسم، بدن حتی در زمان استراحت هم به چربی‌سوزی خود ادامه می‌دهد. این امر باعث می‌شود سریع‌تر وزن کم کنید و راحت‌تر به وزن ایده‌آل خود ‌برسید؛ و البته این کاهش وزن به سلامتی شما آسیب نمی‌رساند.

 

از سنگ کلیه پیشگیری می‌کند

 

سنگ کلیه معمولا حاصل تجمع ذخایر کلسیم است. سنگ کلیه، یا خود به خود از طریق ادرار از بدن خارج می‌شود یا توسط پزشک عمل سنگ‌شکن صورت می‌گیرد و سنگ‌‌های خُرد شده از طریق ادرار دفع می‌شوند. سنگ کلیه قطعا بیماری دردناکی است؛ یکی از بزرگ‌ترین فوایدِ نوشیدن یک لیتر آب‌ گریپ‌ فروت در روز، تأثیر آن روی دفع سنگ کلیه از طریق مجاری ادرار است.

 

تقویت سیستم ایمنی بدن

 

مقادیر قابل توجه ویتامین C به پیشگیری از سرماخوردگی و مبارزه با آن کمک می‌کند. برخی شاخص‌ها نیز بیانگر این حقیقت است که ویتامین C از بدن در برابر سرطان دهان و معده محافظت می‌کند. به علاوه گریپ‌ فروت با رادیکال‌های آزادی که باعث بوی بد دهان می‌شوند مقابله می‌کند و باید بدانید که سرطان، سکته‌ی مغزی و حملات قلبی نیز با این رادیکال‌های آزاد مرتبط هستند.

 

 

کبد را پاک‌سازی می‌کند

 

گریپ‌ فروت با پاک‌سازی سموم بدن به سلامت کبد کمک می‌کند و نوشیدن آب گریپ‌ فروت یا خوردن آن باعث می‌شود احساس بهتری داشته باشیم. تحقیقات نشان داده است سم‌زدایی از کبد در بهبود و کاهش علائم بیماری‌های مزمن مثل: افسردگی، گرفتگی عضلات و سردرد‌های مزمن مؤثر است. سموم خطرناکی اطراف ما وجود دارد که برای سلامتی مضر هستند؛ یک تصفیه‌کننده‌ی خوب مثل گریپ‌ فروت می‌تواند به از بین بردن برخی از این سموم کشنده کمک کند.

 

به پیشگیری از بیماری‌های لثه کمک می‌کند

 

دانشمندان دریافته‌اند که مصرف روزانه دو عدد گریپ‌ فروت می‌تواند از بروز آسیب‌های ناشی از بیماری‌های لثه جلوگیری یا روند گسترش بیماری را طولانی کند. علاوه بر این هنگامی ‌که گریپ‌ فروت را به رژیم غذایی‌مان اضافه می‌کنیم، رادیکال‌های آزاد که در بروز بیماری‌های مختلف دخالت دارند، تشکیل نمی‌شوند؛ این موضوع اهمیت زیادی دارد چون لثه‌های تحلیل‌رفته یا بیماری‌های لثه که تشخیص داده ‌نشوند ممکن است به سرطان دهان منجر شوند. همچنین بیماری‌های لثه می‌توانند باعث آسیب‌های قلبی شوند.

 

در پیشگیری از سرطان ریه مؤثر است

 

تحقیقات نشان می‌دهد گریپ‌ فروت از ابتلا به سرطان ریه پیشگیری و با آن مبارزه می‌کند. مصرف روزانه ۳ لیوان آب گریپ فروت اثرات سوءِ مصرف دخانیات را کاهش می‌دهد. این میوه آنزیم‌هایی را در بدن فعال می‌کند که با این بیماری مرگبار مبارزه می‌کنند. آنچه گریپ‌ فروت صورتی نامیده می‌شود (گریپ‌ فروت بر حسب رنگ گوشت آن به سه دسته‌ی سفید، صورتی و سرخ تقسیم‌بندی می‌شود) در پیشگیری از سرطان ریه نقش مؤثرتری دارد.

 

 

این میوه دارای ویتامین‌ها و ریزمغذی‌های مختلف به ویژه ویتامین ث (۴۰ درصد نیاز روزانه بدن در ۱۰۰ گرم) است. همچنین دارای اسید سیتریک، فیبری به نام پکتین، قند (۸٫۶۱ گرم در صد گرم) است. نوع سرخ و صورتی آن آنتی‌اکسیدان مفیدی به نام لیکوپن در خود دارند. کاهش کلسترول، کمک به متابولیسم بدن برای سوزاندن چربی‌های اضافی، جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و اثر بازدارنده در سرطان پروستات و روده بزرگ با توجه به خصوصیات آنتی‌اکسیدانی قوی و همین‌طور وجود فلاونوئیدی به نام نارژینین، از دیگر خواص این میوه است،[۲] گریپ فروت را براساس رنگ گوشت آن به سه دسته سفید، صورتی و سرخ تقسیم می‌کنند. پودر گریپ فروت یک مکمل غذایی است که شما میتوانید به جای گریپ فروت تازه از آن استفاده نمایید. تنها یک قاشق غذا خوری(حدود ۳ گرم) پودر گریپ فروت از نظر ارزش غذایی معادل نصف فنجان (حدود ۷۵ گرم) گریپ فروت تازه است.

 

ویتامین ها و ارزش غذایی آب گریپ فروت :

 

 

و در آخر 

 

همچنین گریپ فروت را با داروهای مهارکننده آنزیم های کبدی مصرف نکنید . مصرف این میوه باعث ایجاد تداخل با برخی ضد آریتمی های قلبی مانند "آمیودارون"، برخی از آنتی هیستامین ها مانند "دیفن هیدرامین"، برخی ضدسرفه ها مانند "دکسترومتورفان" و برخی از دارو های اعصاب مانند "بوپروپیون"، می شود . بنابراین اگر به بیماری های مزمن دچار هستید و ناگزیرید که مداوم این داروها را مصرف کنید ، در خوردن این میوه باید احتیاط نمایید.

 

 

 

 

 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید