کیک کتوژنیک در این رژیم تاثیر بسزایی داره. طوری که خوردنش در میان وعده ها بسیار توصیه میشه!
کیک کتویی چون دارای کالری بالایی هست و همین باعث میشه که بتونیم انرژی مورد نیازمون رو بدست بیاریم و نیازی نباشه تا با مواد دیگه ای انرژی مورد نیازمون رو بدست بیاریم. همچنین مثل بقیه قسمت های این رژیم، کیک کتوژنیک دارای مقدار بالایی چربی هستش که چربی مورد نیازمون رو هم برطرف میکنه.
طرز تهیه کیک کتوژنیک با مصرف مواد کم کربوهیدرات و بدون گلوتن دنبال میشه. در واقع در این ترکیب از شیرین کننده های طبیعی و روغن های سالم و اشباع و غیر اشباع استفاده میشه. تمامی این نکات برای چربی سوزی بدن در نظر گرفته میشن.
مواد لازم برای تهیه کیک کتوژنیک
- آرد بادام : 350 گرم
- آرد نارگیل : 28 گرم
- بیکینگ پودر : 14 گرم
- نمک : 2 گرم
- کره بدون نمک : 115 گرم
- اریتریتول : 150 گرم
- تخم مرغ : 4 عدد
- آبلیمو تازه : 120 میلی لیتر
- پوست لیمو تازه : 4 گرم
- آب : 80 میلی لیتر
مواد لازم برای تزئین کیک
- اریتریتول : 45 گرم
- آبلیمو تازه : 20 میلی لیتر
طرز تهیه کیک کتویی
- در مرحله اول آرد بادام، آرد نارگیل، بکینگ پودر و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
- در یک ظرف دیگر کره و اریتریتول را بریزید و با دور متوسط همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.
- به ترکیب کره و اریتریتول تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم برنید.
- نصف مواد خشک را به مایه به بدست آمده اضافه کنید و با دور تند همزن خوب هم بزنید.
- بعد از یکدست شدن مواد آبلیمو ، پوست لیمو و آب را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
- حال باقی مواد خشک را به مایه بدست آمده خود اضافه کنید و هم بزنید و بعد از یکدست شدن در یک قالب به دلخواه خود بریزید و به مدت 50 الی 60 دقیقه داخل فر با دمای 163 درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.
- وقتی لبه های کیک قهوه ای طلایی شد و روی آن سفت شد یعنی کیک شما آماده است. بگذارید خنک شود و بعد از قالب خارج کنید.
- برای مایه روی کیک اریتریتول و آب لیمو را در یک ظرف بریزید و با قاشق خوب هم بزنید تا کامل یکدست شود و بعد از مقداری خنک شدن کیک بر روی آن بریزید و میل کنید.