مجله پودرینو | شما هم می توانید برای خودتان یک کارشناس تغذیه باشید

طرز تهیه کیک ماچا

طرز تهیه کیک های ماچا

1- کیک ماچا ساده
مواد لازم:

  1. سفیده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
  2. زرده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
  3. شکر ¾ پیمانه
  4. عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
  5. کره آب شده  ½ پیمانه
  6. آرد  ¾ پیمانه
  7. پودر ماچا  ½ قاشق غذاخوری
  8. شیر ولرم  ۲ پیمانه
  9. پودر قند به اندازه ای که روی کیک الک شود

طرز تهیه:

  1. سفیده ها را خوب بزنید تا حدی که از هم زن جدا نشود. زرده ها را با شکر جداگانه بزنید. سپس به آن کره و وانیل اضافه کنید و خوب بهم بزنید. در ظرفی آرد و پودر ماچا را مخلوط کنید. آرد و پودر ماچا را آرام آرام به مخلوط زرده و وانیل اضافه کنید. حال شیر را ذره ذره به آن اضافه کنید و در نهایت سفیده تخم مرغ را اضافه کنید.
  2. قالب مربع شکل ۲۰*۲۰ را با کره چرب کنید و خمیر را در آن بریزید و برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت بپزید. پس از پخته شدن بگذارید ۱۰ دقیقه بماند و سپس از قالب در آورده و روی توری مخصوص بگذارید تا کاملاً سرد شود.
  3. هنگام سرو کردن روی آن را با خاکه قند تزئین کنید.

 

کیک ساده ماچا

 

این کیک ماچا به دلیل داشتن ماچا مانند شیرینی های دیگر چاق کننده نمی باشد.

 

2- کیک ماچا خامه ای

مواد لازم برای تهیه کیک

  1. آرد ۲و ¾ پیمانه
  2. بکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
  3. نمک ¼ قاشق چایخوری
  4. کره ۱ پیمانه
  5. شکر  ۱و ۳/۱ پیمانه
  6. تخم مرغ ۶ عدد
  7. عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
  8. شیر ۱ پیمانه
  9. پودر ماچا ۲ و ½ پیمانه

مواد لازم برای تهیه خامه وانیلی

  1. کره ۲ پیمانه
  2. پودر قند ۳ و ¾  پیمانه
  3. عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
  4. نمک ۸/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

مرحله اول: فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف دو قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را چرب کرده و کاغذ پوستی بگذارید.

مرحله دوم: آرد، پودر ماچا، نمک و بکینگ پودر را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. در ظرف دیگری کره را با هم زن بزنید تا نرم شود. سپس شکر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید. سپس تخم مرغها را دانه دانه به مایه اضافه کنید و وانیل را داخل آن بریزید. حال مخلوط ماچا و شیر را یکی پس از دیگری اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. خمیر بدست آمده را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در یک قالب بریزید.

 

کیک خامه ای ماچا

 

مرحله سوم: قالبها را برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. برای ۱۵ دقیقه بگذارید سرد شود و سپس از قالب خارج کرده و روی توری مخصوص گذاشته تا کاملاً سرد شود.

مرحله چهارم: برای تهیه خامه اول کره را با هم زن بزنید تا نرم و یکدست شود (حدود ۳ تا ۵ دقیقه).حال کم کم پودر قند را اضافه کنید و به آرامی بهم بزنید تا نرم و صاف شود.

مرحله پنجم: با چاقوی اره ای دور کیک را کامل تمیز و صاف کنید تا قسمتهای طلایی یا قهوه ای آن برداشته شود به طوری که قسمت سبز کیک قابل دیدن باشد. یکی از کیکها را روی جا کیکی بگذارید و ¾ خامه را روی آن بمالید. کیک دوم را روی خامه بگذارید. کل کیک را با یک لایه نازک خامه بپوشانید. بهتر است این کیک را تازه و در همان روز پخت خورده شود.

 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش