طرز تهیه کیک های ماچا
1- کیک ماچا ساده
مواد لازم:
- سفیده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
- زرده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
- شکر ¾ پیمانه
- عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
- کره آب شده ½ پیمانه
- آرد ¾ پیمانه
- پودر ماچا ½ قاشق غذاخوری
- شیر ولرم ۲ پیمانه
- پودر قند به اندازه ای که روی کیک الک شود
طرز تهیه:
- سفیده ها را خوب بزنید تا حدی که از هم زن جدا نشود. زرده ها را با شکر جداگانه بزنید. سپس به آن کره و وانیل اضافه کنید و خوب بهم بزنید. در ظرفی آرد و پودر ماچا را مخلوط کنید. آرد و پودر ماچا را آرام آرام به مخلوط زرده و وانیل اضافه کنید. حال شیر را ذره ذره به آن اضافه کنید و در نهایت سفیده تخم مرغ را اضافه کنید.
- قالب مربع شکل ۲۰*۲۰ را با کره چرب کنید و خمیر را در آن بریزید و برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت بپزید. پس از پخته شدن بگذارید ۱۰ دقیقه بماند و سپس از قالب در آورده و روی توری مخصوص بگذارید تا کاملاً سرد شود.
- هنگام سرو کردن روی آن را با خاکه قند تزئین کنید.
این کیک ماچا به دلیل داشتن ماچا مانند شیرینی های دیگر چاق کننده نمی باشد.
2- کیک ماچا خامه ای
مواد لازم برای تهیه کیک
- آرد ۲و ¾ پیمانه
- بکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
- نمک ¼ قاشق چایخوری
- کره ۱ پیمانه
- شکر ۱و ۳/۱ پیمانه
- تخم مرغ ۶ عدد
- عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
- شیر ۱ پیمانه
- پودر ماچا ۲ و ½ پیمانه
مواد لازم برای تهیه خامه وانیلی
- کره ۲ پیمانه
- پودر قند ۳ و ¾ پیمانه
- عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۸/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرحله اول: فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف دو قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را چرب کرده و کاغذ پوستی بگذارید.
مرحله دوم: آرد، پودر ماچا، نمک و بکینگ پودر را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. در ظرف دیگری کره را با هم زن بزنید تا نرم شود. سپس شکر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید. سپس تخم مرغها را دانه دانه به مایه اضافه کنید و وانیل را داخل آن بریزید. حال مخلوط ماچا و شیر را یکی پس از دیگری اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. خمیر بدست آمده را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در یک قالب بریزید.
مرحله سوم: قالبها را برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. برای ۱۵ دقیقه بگذارید سرد شود و سپس از قالب خارج کرده و روی توری مخصوص گذاشته تا کاملاً سرد شود.
مرحله چهارم: برای تهیه خامه اول کره را با هم زن بزنید تا نرم و یکدست شود (حدود ۳ تا ۵ دقیقه).حال کم کم پودر قند را اضافه کنید و به آرامی بهم بزنید تا نرم و صاف شود.
مرحله پنجم: با چاقوی اره ای دور کیک را کامل تمیز و صاف کنید تا قسمتهای طلایی یا قهوه ای آن برداشته شود به طوری که قسمت سبز کیک قابل دیدن باشد. یکی از کیکها را روی جا کیکی بگذارید و ¾ خامه را روی آن بمالید. کیک دوم را روی خامه بگذارید. کل کیک را با یک لایه نازک خامه بپوشانید. بهتر است این کیک را تازه و در همان روز پخت خورده شود.
میدانستید پودرینو برای راحتی کار شما پودر کیک نیمه آماده ماچا را در محصولات خوشمزه ماچا تهیه نموده است و شما می توانید با خرید این پودر کیک جهت تهیه کیک ماچا کار راحت تر و سریع تری را داشته باشید :