۰

آشنایی با سیب زمینی بنفش

آشنایی با سیب زمینی بنفش
در مقایسه با سیب زمینی معمولی، آن ها شاخص گلیسمی پایین تری دارند و سرشار از آنتی اکسیدان ها به ویژه آنتوسیانین ها، تیامین، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین C، منگنز، منیزیم، مس، آهن، پتاسیم و فیبر هستند. 
ادامه مطلب

اسموتی با اسپیرولینا

اسموتی با اسپیرولینا
اسپیرولینا از نظر ارزش غذایی از 60 تا 70 درصد پروتئین، 5 درصد آب، 23 درصد کربوهیدرات و 8 درصد چربی تشکیل شده است. ویتامین های گروه B، ویتامین C، ویتامین D، پتاسیم، سدیم، منگنز و بتا کروتن تنها بخشی از موادی هستند که درون اسپیرولینا وجود دارند.
ادامه مطلب

خواص پشن فروت

خواص پشن فروت
پشن فروت که با نام گرانادیلا نیز شناخته می شود، میوه ای لذیذ است که در بسیاری از مناطق با فواید بسیار زیادی کشت می شود. نام علمی پشن فروت، پاسیفلورا ادولیس است. این گیاه به ژنوس پاسیفلورا، خانواده پاسیفلوراها متعلق است. این باور وجود دارد که این میوه کم کالری، بومی آمریکای جنوبی است اما پشن فروت به صورت گسترده ای در سرتاسر جهان کشت می شود.
ادامه مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید