۰

چرا شیرسویا بنوشیم؟

شیر سویا منبع خوبی برای پروتئین گیاهی است و همچنین دارای میزانی کلسیوم است. بر اساس بسیاری از تحقیقات پزشکی، ما برای سلامت بدن‌مان نیاز به هر دو این مواد یعنی کلسیوم و پروتئین داریم. گذشته از این دو ماده مهم شیر سویا دارای موادی مانند روی و آهن است که به قوی کردن سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند و حتی سرعت بهبود زخم را افزایش می‌دهند. منیزیوم موجود شیر سویا هم به کاهش میگرن و سردرد کمک می‌کند.
ادامه مطلب

آشنایی با خواص شیر پسته

چربی شیر پسته (در صورت استفاده از دانه ی کامل) به دلیل این که بیشتر آن را اسیدهای چرب غیر اشباع تشکیل می دهد و فاقد کلسترول است, در گروه چربی های مفید قرار دارد. با توجه به خواص غذایی بالای شیر پسته, جهت شناساندن این محصول و بهبود کیفیت آن بر اساس ذائقه ی مصرف کنندگان ایرانی, تهیه این محصول در یک طرح تحقیقاتی در موسسه ی تحقیقات پسته ی کشور در رفسنجان به اجرا در آمده است.
ادامه مطلب

بهبود رشد با شیرفندق

شیر فندق به‌عنوان خوراکی مغذی در رژیم غذایی متعادل و متنوع توصیه می‌شود. فندق همانند دیگر خشکبار انرژی‌زاست و منبع غنی ویتامین‌ها، مواد معدنی، پروتئین‌ها، اسیدهای چرب غیراشباع، فیبرها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی محسوب می شود.
ادامه مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش